tiistai 27. helmikuuta 2024

Etusivu

Tervetuloa kirjablogiini. Löydät täältä arvioitani niin uutuuksista kuin kirjataivaan kiintotähdistä, klassikoista ja unohdetuista helmistä tämän päivän polttaviin puheenaiheisiin. Olen myös arkistoinut tänne tekstejä vanhasta blogistani.  

Siitä saakka, kun opin lukemaan 4-vuotiaana, olen ollut lukutoukka. Kirjat ovat aina olleet osa elämääni, enkä voi oikeastaan kuvitella tilannetta, että minulla ei olisi joku teos kesken. Historiallinen fiktio on lempigenreni, mutta luen laajalti myös esimerkiksi autofiktiota ja elämäkertoja. Teatteriharrastukseni sytytti minussa kiinnostuksen näytelmäteksteihin ja runonlausuntaryhmä runoihin. Uusimpana tulokkaana kiinnostuksen kohteissani on spekulatiivinen fiktio. Haluan haastaa itseni myös lukemaan kirjallisuutta kaikista maailman maista. Silloin tällöin tartun myös englannin- ja ranskankielisiin kirjoihin. Tule sinäkin seuraamaan matkaani!  


Kirjaterveisin,

Hanna-Leena 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koti kulttuurien välissä ja pari muuta kirjaa

Teen nyt poikkeuksellisesti yhden tekstin kolmesta kirjasta, jotka olen kuunnellut hiljattain, ja jotka käsittelevät samaa teemaa. Miksei su...